Aydın Havadis

Aydınlı sporcu Çelik Türkiye şampiyonu oldu

İSTANBUL’DA İKİ GÜN SÜREN TÜRKİYE U20 ATLETİZM ŞAMPİYONASI TAMAMLANIRKEN, PENTATLON KATEGORİSİNDE MÜCADELE VEREN AYDINLI AYŞENUR ÇELİK TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU.

Aydınlı sporcu Çelik Türkiye şampiyonu oldu
50 views
04 Şubat 2022 - 12:10

İstanbul’da iki gün süren Türkiye U20 Atletizm Şampiyonası tamamlanırken, Pentatlon kategorisinde mücadele veren Aydınlı Ayşenur Çelik Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye U20 Salon Atletizm Şampiyonası, Ataköy’de 600’den fazla atletin katılımıyla gerçekleştirildi. Yarışmalarda Balkan U20 Şampiyonası öncesinde milli takım şekillenirken, birçok branşta U20 yaş grubunda bu yılın en iyi derecelerine imza atıldı. Çeşitli kategorilerde kıyasıya mücadele veren sporcular dereceye girmek için birbirleri ile kıyasıya yarıştı. Şampiyona sonucunda Pentatlon kategorisinde Aydınlı sporcu Ayşenur Çelik, 3424 puan ile Türkiye şampiyonu oldu. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Türkiye şampiyonu olan Çelik’i tebrik ederek spor hayatında başarılar diledi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.