Aydın Havadis

Koçarlı MYO’da ‘Madde Bağımlılığı’ semineri düzenlendi

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (ADÜ) KOÇARLI MESLEK YÜKSEK OKULU (MYO) TARAFINDAN DÜZENLENEN MADDE BAĞIMLILIĞI SEMİNERİ ÇEVRİMİÇİ OLARAK GERÇEKLEŞTİ.

Koçarlı MYO’da ‘Madde Bağımlılığı’ semineri düzenlendi
166 views
20 Nisan 2021 - 14:58

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Koçarlı Meslek Yüksek Okulu (MYO) tarafından düzenlenen Madde Bağımlılığı semineri çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Seminere, Üretimde Kalite Kontrol, Peyzaj ve Süs Bitkileri, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Laboratuvar Teknolojisi, Organik Tarım Programları 1. ve 2. sınıf öğrencileri ve akademik personel katıldı. Öğr. Gör. Hilal Demirpençe’nin moderatörlüğünü yaptığı ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmeni Zeynep Nazife Öner’in katıldığı seminerde, madde bağımlılığının evreleri, bağımlılık döngüsü, madde kullanımına başlamada yaygın gözlenen risk faktörleri, bağımlılığın olumsuz etkileri, bağımlılıkta iyileşme dönemleri konularının üzerinde duruldu.

Koçarlı MYO Müdürü Doç. Dr. Onur Yılmaz’ın kapanış konuşmasıyla, eğitimin pandemi dönemi sonrasında yüz yüze olarak da gerçekleştirilmesi planlandı.

Seminer, öğrencilerden gelen soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.